Rettigheder til hjælpefunktioner og processer

Rettigheder til hjælpefunktioner og processer

Vi har indlagt muligheden for, at du som bruger af TimeLog Project kan skrive dine egne hjælpetekster direkte i systemet.

Det gøres ved at klikke på ikonet med spørgsmålstegnet og taleboblen til højre i billedet. På denne måde kan du hjælpe både dig selv og dine kolleger til at få mere ud af systemet. Vær opmærksom på at ikonerne skifter farve alt efter, hvilken side du står på, fordi de oplysninger du indtaster er specifikke for lige præcis dén side.

Din leder skal aktivere hjælpetekstfunktionen under Systemadministration -> Medarbejdere -> Rolle- og rettighedsstyring -> Rolle -> Område -> Konto- og generelle indstillinger -> Rollens privilegier.

undefined

Hvis du vil beskrive generelle processer i TimeLog Project, skal du bruge det lyserøde mappeikon til venstre, hvor det er muligt at forklare processer og beskrive arbejdsgange. Her kan du trin for trin forklare en proces, fx hvordan I tidsregistrerer eller processen for jeres fakturering. Når du opretter en proces, skal du angive et navn og en beskrivelse, og du kan markere, om den er for dig personligt, eller om det er en, du vil dele med resten af organisationen. Du kan indsætte lige så mange trin du vil, og der er mulighed for at linke til sider i og uden for TimeLog Project. Dette kan være med til at gøre starten for nye medarbejdere meget nemmere, da de ved præcis, hvordan jeres processer håndteres.

Maiken Blok

Maiken Blok
Maiken Blok
Customer support and Language localisation
 
Tidsregistrering i Excel