Afslutte opgave på timeseddel

Afslutte opgave på timeseddel

Vidste du, at du har mulighed for at afslutte opgaver samtidig med, at du lukker din timeseddel?

Det gøres ved at sætte et flueben i feltet under Afsl. helt til højre på timesedlen. Hvis en medarbejder får afsluttet opgaven for tidligt, kan du gå ind på projektet og ændre statussen for medarbejderen til aktiv igen i projektplanen.

 undefined

Det er muligt, at én medarbejder afslutter opgaven, mens resten af ressourcegruppen kan fortsætte med at registrere tid på opgaven. Denne funktion kan slås fra i Systemadministrationen under Projekter -> Opsætning af projektmodul -> Planlægning -> Lad medarbejdere afslutte opgaver.

undefined

Maiken Blok

Maiken Blok
Maiken Blok
Customer support and Language localisation
  Tidsregistrering i Excel