Søg efter rapporter

Søg efter rapporter

Sidder du en gang i mellem og har lidt udfordringer med at finde de rapporter, som du skal bruge?

I vores rapportmodul har du flere søgemuligheder og kan hurtigt finde den rapport, som du leder efter. Du kan søge på dele af navnet, filterindhold eller data. Efterhånden som du indtaster information i søgefelterne, segmenteres rapporterne og kun de, der indeholder det, du søger efter, bliver vist i listen.

Skal du fx bruge rapporten Tidsregistreringer, kan du indtaste dele af navnet under Søg navn. Er du ikke helt sikker på, hvilken rapport du skal bruge, og kender du noget af indholdet? Hvis du fx ved, at rapporten indeholder oplysninger om ferie, kan du indtaste ferie i Søg data, og herefter vises de rapporter, der indeholder feriedata.

undefined

Hvis du vælger at se alle rapporterne i listevisning, som du kan vælge i øverste højre hjørne, så ser du et simpelt overblik over alle de data og filtre, som de enkelte rapporter indeholder.

Hvis det er rapporter. du bruger ofte, kan du med fordel trykke på det lille hjerte ud for rapporterne og derved markere dem som favoritter. Så har du dem altid lige ved hånden ved at klikke på det lyserøde hjerteikon til venstre i billedet. Det sparer dig flere klik og indtastninger og derved tid, som du kan bruge på andre tidskrævende opgaver.

undefined

Maiken Blok

Maiken Blok
Maiken Blok
Customer support and Language localisation
  Tidsregistrering i Excel