TimeLog er blandt Red Heering's 2016 top 100

Vi vandt!

I TimeLog er vi glade for at kunne offentliggøre, at vi er iblandt de 100 vindere på Red Heerings Europe top 100 liste i 2016. Vinderne blev fundet i Amsterdam i sidste uge.

Der var ca. 1.200 private virksomheder med i kampen om at blive de 100 udvalgte. Heriblandt var fire danske virksomheder, hvoraf TimeLog er den eneste, der var blandt de heldige vindere. 

undefined

”At TimeLog er den eneste danske virksomhed, som kom med i årets Red Heering Top 100, er vi selvfølgelig stolte over. Vi arbejder hver eneste dag med at forbedre vores produkter og optimere vores service. I den sidste ende handler det for os om at opnå en udpræget konkurrencemæssig fordel i et globalt marked. I den sammenhæng er en pris som The Red Herring Top 100 Europe med til at anerkende denne indsats og bekræfte, at vi har truffet de rigtige valg. At prisen er international gør samtidig, at ikke kun Danmark, men også vores kontorer i Stockholm og Amsterdam opnår en større synlighed i de markeder, som vi fokuserer på”, udtaler TimeLogs adm. direktør Søren Lund. 

TimeLog blev evalueret på både kvalitative og kvantitative kriterier, såsom økonomiske resultater, teknologisk innovation, ledelsesevner, overordnet forretningsstrategi og markedspenetrering.

Alex Viuex, adm. direktør i Red Heering udtalte: ”I 2016, var det en præstation i sig selv at udvælge vinderne. Det var en af de sværeste beslutninger i mange år. Vi mener, at TimeLog har visionen, drivkraften og innovationen, der definerer en succesfuld entreprenørvirksomhed. TimeLog skal være stolte af, hvad de har opnået, da konkurrencen var meget stærk”.

Denne udnævnelse betyder meget for os i TimeLog. Det er et skulderklap og indikerer, at vi har valgt den rette strategi for virksomheden. Udnævnelsen vil blive fejret med en stor kage i TimeLog i dag, da sejren er baseret på alle vores medarbejders hårde arbejde.

 

Optimér din forretning med tidsregistrering!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5 gode råd, der hjælper dig til at bruge tidsregistrering til at optimere din forretning endnu mere. 

  Tidsregistrering i Excel