TimeLogs vigtigste milepæle gennem 15 år

TimeLog gennem 15 år

TimeLog har været på en spændende rejse de sidste 15 år og ser fremad mod nye eventyr.

I februar 2016 fejrede vi TimeLogs 15 års jubilæum. Vi har oplevet meget siden TimeLog blev grundlagt i 2001 med et ønske om at skabe verdens bedste tidsregistreringsværktøj til konsulentbranchen – og vi glæder os til at runde flere skarpe hjørner i fremtiden.

Her er et skærmbillede af login-siden i et af de første designs i TimeLog Project.

I TimeLog står tiden aldrig stille, hvilket TimeLog Project er et synligt bevis på. I samarbejde med vores kunder tænker vi hele tiden i optimering og forbedring af processer, og vi investerer hvert år i videreudvikling, hvilket afspejler sig i et levende produkt, som hele tiden fornyer sig i takt med omverdenens behov.

Gode kunderelationer

Vi har efterhånden mange kunder, der har været sammen med os i en lang årrække. Tilbage i 2014 kunne vi fejre den første kunde, der havde 10 års jubilæum, og i 2016 har vi over 40 kunder, der når samme milepæl. Vi værdsætter disse tætte relationer, hvor begge parter kan hjælpe med at udvikle hinandens virksomheder. Vi glæder os til at fejre jubilarerne med en ægte TimeLog-kage (den kan variere i udseende).

TimeLog Jubilæums kage

Hvad har vi opnået

Det helt centrale omdrejningspunkt for os har været vores release af ”Det nye TimeLog Project” tilbage i september 2014. Det var her grundstenene til fremtidens TimeLog Project blev lagt med helt nyt design og ny navigation. Det bragte vores system ind i det 21. århundrede og med det nye kontraktmodul, har vi for alvor opnået en status, der kan give os en position som en central spiller på det internationale marked.

Her ses et skærmbillede af TimeLog Projects login-side anno 2016.

Tidslinje over nogle af TimeLogs milepæle:

 • Juli 2010 – TimeLog åbner udviklingsafdeling i Kuala Lumpur, Malaysia
 • Februar 2011 – 10 års jubilæum
 • Marts 2012 – TimeLog åbner kontor i Sverige
 • Marts 2012 – Integration til E-conomic og bedre brugervenlighed
 • November 2013 – Modtager Børsens Gazelle pris 
 • Juni 2014 – Første kunde (Kobborg Consult) der har været med os i 10 år! 
 • September 2014 –Det nye TimeLog Project releases - Ny brugeroplevelse
 • Januar 2015 – Visma Administration integration
 • September 2015 – Åbner kontor i Holland
 • September 2015 – NPS implmenteres i TimeLog – Customer experience department oprettes.
 • April 2016 – Vinder af Red Herring Europe

 

 

Kom og mød os!

undefined

Vi afholder flere gratis events hen over året og du er altid velkommen til at komme og møde os.

  Tidsregistrering i Excel