Nem projektstyring med projektskabeloner

Nem projektstyring med projektskabeloner

Gør det nemt at kvalitetssikre og strømline din virksomhed med vores projektskabeloner, så du kan bruge din tid på det, der giver værdi for dig.

Projektskabeloner er det ideelle værktøj til projektlederne, der ofte har ensartede projekter eller arbejder ud fra en bestemt projektmodel.

Vi har nemlig gjort det nemt at vedligeholde dine projektskabeloner og lave ændringer til disse, når behovet opstår.

 

Laver du ændringer i en af dine skabeloner, bliver du automatisk spurgt, om du også ønsker at opdatere alle eller bare enkelte af de projekter, som du har oprettet tidligere baseret på din skabelon. Dermed så kan du med et enkelt klik opdatere alle eksisterende projekter med fx nye services uden manuelt at skulle opdatere hver enkelt projekt.

Det egner sig især godt til dig som arbejder meget time-sagsorienteret med dine kundeprojekter.

Kom godt i gang

Du opretter dine projektskabeloner som du plejer ved at oprette et projekt og gemme det som en projektskabelon. 

Her kan du se hvor du gemmer projektskabelonerne.

 

Ønsker du at redigere i dine skabeloner, går du ind i systemadministration -> Projekter -> Projektskabeloner.  

Det er her i systemadministrationen at du kan redigere i projektskablonerne.

Herefter kan du vælge enten at rette navn og beskrivelse eller selve opsætningen på din skabelon. Når du vælger at ændre selve opsætningen, så åbnes skabelonen som et almindeligt projekt og du kan herefter ændre alle de ting, du har behov for. Når du trykker gem, så vil du blive spurgt, om du vil opdatere tidligere oprettede projekter. Du vil altid få at vide, hvis der er projekter, som du ikke kan gemme ændringerne på.    

Se dine projekter som legoklodser 

Du kan også bruge projektskabeloner til at importere nye opgave-pakker (legoklodser) til et eksisterende projekt. Fx hvis du sælger ekstra ydelser til et eksisterende projekt, så kan du have en skabelon til denne ydelse (en legoklods), hvor du har defineret opgaver, budgetter, ressourcer og betalinger. Det eneste du så skal gøre er at indsætte en skabelon (legoklods) til dit eksisterende projekt. 

På den måde kan du se opbygningen af dine projekter som legoklodser. 

Illustration af opbygning af projekter som legeklodser

  

Du tilføjer dine projektskabloner ved at vælge tilføj projektskablon til eksisterende projekt.

Kundespecifikke timepriser og projektskabeloner  

Gør du brug af projektskabeloner og samtidig kundespecifikke timepriser, så tager skabelonerne udgangspunkt i dine kundetimepriser, så du sikrer, at du får faktureret til de rigtige timepriser, selvom du bruger skabeloner. 

Har du lyst til at få hjælp til at få implementeret projektskabeloner i din organisation, så du kan spare tid på projektoprettelse og samtidig kvalitetssikre jeres projekter, så kontakt consult@timelog.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

  Tidsregistrering i Excel