Sådan flytter du tidsregistreringer fra et projekt til et andet

Sådan flytter du tidsregistreringer fra et projekt til et andet

Er du projektleder, og oplever du en gang i mellem, at du selv eller dine kollegaer har fået registreret tid på forkerte projekter? Det er der råd for.

Du kan bruge funktionen Flyt timer i Projektmenuen til nemt at flytte de forkerte tidsregistreringer fra ét projekt til et andet. Når du har valgt de relevante oplysninger i filteret, får du en liste med registreringer. Herefter skal du bestemme om ændringerne skal ske for dem alle, eller om det kun skal berøre enkelte. Derefter vælger du hvilket projekt registreringerne skal flyttes til og klikker på Gem i bunden af listen.


Sådan kan resultatlisten for din søgning se ud.

Det sparer dig for manuel sletning af forkerte registreringer, og du behøver ikke at indtaste oplysningerne på ny. Du behøver heller ikke at vente på at dine kollegaer selv retter det, det kan du nemt gøre med et par klik.

Maiken Blok

Maiken Blok
Maiken Blok
Customer support and Language localisation
  Tidsregistrering i Excel