Kundetilfredshed - tør du spørge dine kunder?
17 AUG
Morgenmøde

Kundeoplevelser der skaber resultater!

Der er en ting, der til stadighed stikker ud som en markant forskel mellem virksomheder – de oplevelser du giver dine kunder, når de er i kontakt med dig.

Hvad synes kunderne om dit produkt og virksomhed lige nu og her og hvordan kan du bruge den viden til at udvikle dine produkter og din virksomhed såvel operationelt som strategisk?

Få besvaret dette på morgenmødet om kundetilfredshed d. 17. august.

Kend dine kunder og øg bundlinjen

Ved hjælp af et rendyrket kundeperspektiv og et system til at understøtte det – Net Promotor Score (NPS) kan du arbejde med udvikling af din virksomheds kundeoplevelser og dermed øge både top- og bundlinje. Det prøver vi at gøre i TimeLog og det har givet os værdifuld viden, derfor synes vi at du også skal have mulighed for at høre mere om metoden NPS.

Jimmy Bastian Riberholdt fra Kundeambassaden kommer og fortæller om udbyttet af at have fokus på kundeoplevelsen, og hvordan man forbedrer den. Der vil både være input til et operationelt og strategisk udbytte.

Omdrejningspunktet er systemet Net Promotor Score og anvendelsen af dette. Derudover gives konkrete eksempler på forskellige virksomheders ændring af fokus fra traditionelle KPI’er til kundeoplevelser, og hvad det har givet dem.

Hvis man laver simple kundetilfredshedsmålinger konsekvent og gennem en velstruktureret proces, så kan man både sælge mere (øge toppen) samt sikre, at de gode kunder forbliver - og da det oftest er dem, man tjener bedst på, så øges bundlinjen også.

-Jimmy B. Riberholdt.

Hvor
TimeLog
Vesterbrogade 149, bygn. 4, 1.
1620 København V.

Hvornår
Torsdag d. 17. august 2017, kl. 09.00-10.30.

Der er croissanter og kaffe/te fra kl 08.30. 

Tilmelding er gratis, og alle kan deltage.

Tilmeld dig her!

  Tidsregistrering i Excel