Bli vår första implementeringskonsult i Stockholm

Bli vår första implementeringskonsult i Stockholm

Vill du implementera skräddarsydd PSA-mjukvara som samlar alla våra kunders administrativa uppgifter och optimerar deras workflow?

”Ditt uppdrag blir att implementera vår mjukvara så att den matchar kundernas behov. Vi är inte så många i Sverige ännu vilket betyder att du kommer att vara med och bygga upp verksamheten – det är verkligen ett spännande tillfälle att börja på den här tjänsten,” berättar Fredrik Mörkeberg som är Country Manager och din blivande chef.

TimeLog

På TimeLog hjälper vi företag att bli mer produktiva och lönsamma genom att samla ihop tidrapportering, resursstyrning, projektstyrning, fakturering m.m. i en enda lösning – vår TimeLog Professional Services Automation (PSA) mjukvara.

Vi är idag en internationell organisation med kontor i hela Skandinavien och i Malaysia. Du blir vår andra kollega i Stockholm och får en händelserik och spännande vardag tillsammans med Country Manager Fredrik Mörkeberg.

Få en grundlig introduktion och bli vår implementeringsexpert

Först kommer du att delta i vårt gedigna onboarding-program på vårt huvudkontor i Köpenhamn. Här kommer du att få produktträning och lära dig mer om vår organisation samtidigt som du bygger upp ditt nätverk. Därefter kommer vi att välja ut en erfaren kollega som blir ditt stöd och bollplank under den första tiden.

Du kommer att få dina uppdrag direkt från våra säljare. Så snart en kund har köpt en av våra lösningar blir det du som ansvarar för implementeringen av den. Det blir också din uppgift att anpassa varje produkt så att den stämmer överens med kundens behov och önskemål.

Mer exakt kommer du att:

  • implementera vår PSA-mjukvara
  • planera och hålla i workshops för våra produkter
  • hjälpa våra kunder med löpande rådgivning och vägledning
  • delta som systemexpert på säljmöten före implementeringen för att besvara kundens tekniska frågor

”Målet är att du ska fakturera för ett visst antal konsulttimmar i månaden, och vi ger dig klara och tydliga KPI att jobba efter,” fortsätter Fredrik.

Bli uppmärksammad för dina insatser

Vi har redan vuxit väldigt mycket på kort tid, och du får nu chansen att vara med på en spännande resa där vi fortsätter att sikta högt. Du får en organisation som står bakom dig och som hjälper dig att bli ännu bättre – inte minst när vi erbjuder dig kurser och kompetensutveckling.

Samtidigt träder du in i en miljö där det är resultaten som räknas i första hand. Gör du en extra insats blir det därför snabbt uppmärksammat av ledningen.

Du har erfarenhet av projektledning och kunskap om IT

Den viktigaste framgångsfaktorn för den här rollen är att du har goda färdigheter som projektledare. Du behöver inte kunna koda för att lyckas väl i rollen, men du har en teoretisk förståelse av IT och en tydlig bild av vad en databas är. Du har också en säljande approach och trivs med att ge bästa möjliga service till dina kunder så att de fortsätter att välja oss.

Vi föreställer oss att du:

  • har en högre utbildning inom ekonomi, business, IT eller teknik
  • har minst några års erfarenhet av projektledning, helst inom IT
  • har förmågan att se helheten i en organisation och drivs av att arbeta som en entreprenör
  • talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Är du intresserad?

Jobbsafari är vår rekryteringspartner och har du frågor är du välkommen att kontakta Jobbsafaris rekryteringskonsult Jonathan Allirol på 073-59 59 895 eller på jal@jobbsafari.se

Vänligen bifoga CV och personligt brev genom att klicka på länken nedan.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdagen är dock 18 januari 2019.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontaktperson

Jonathan Allirol

Jobbsafari rekryteringskonsult

Jonathan Allirol
Telefon 073-59 59 895